καμπάνια ενάντια στην επισφάλεια και στην ανεργία

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Πρόταση ΣΥΡΙΖΑ 2ου διαμερίσματος

Η Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ 2ου Διαμερίσματος Αθήνας, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009, αποφάσισε να προτείνει στις άλλες διαμερισματικές κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ τη διεξαγωγή Συνδιάσκεψης Α΄ Αθήνας, προκειμένου:
1. να κατατεθούν και να συζητηθούν οι εμπειρίες από τα τοπικά κινήματα που αναπτύχθηκαν την προηγούμενη περίοδο,
2. να διαμορφωθούν με συλλογικό τρόπο συνεκτικές εκτιμήσεις για την ανάπτυξη της παρέμβασής μας στα μέτωπα της περιόδου (προστασία και επέκταση ελεύθερων χώρων, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, κοινωνικές υπηρεσίες Δήμου, μετανάστες, παιδιά μεταναστών, «ασφάλεια» και αστυνομοκρατία κτλ) και σε μαζικούς εργασιακούς χώρους της πόλης μας,
3. να γίνουν βήματα στην κατεύθυνση της δημοκρατικής και αποτελεσματικής οργανωτικής συγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Αθήνας (μονιμότερη λειτουργία των Τοπικών Κινήσεων και των Γραμματειών τους, συνεχής λειτουργία συντονιστικού οργάνου ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Αθήνας κτλ).
4. να υπάρξει προβληματισμός και να ληφθούν αποφάσεις στην κατεύθυνση της προετοιμασίας μας για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Στην κατεύθυνση αυτή, προτείνουμε, με ευθύνη των Γραμματειών των Τοπικών Κινήσεων, να γίνει Ανοιχτή Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Αθήνας, προκειμένου να αναπτυχθούν και να εξειδικευτούν τα παραπάνω.


Οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ 2ου Διαμερίσματος Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.