καμπάνια ενάντια στην επισφάλεια και στην ανεργία

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2009

Δύο μέρες δράσης για το περιβάλλον...

Να αντιστρέψουμε την οικολογική κρίση!

Στην Αττική, η κεντρική εκδήλωση - δημόσια παρουσία - διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική για το περιβάλλον, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, το Σάββατο 12.30 μ.μ. Ο ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Αθήνας και η Θεματική Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ καλούν όλες και όλους στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου προσπαθούμε να αναδείξουμε, κατά τόπους και σε πανελλαδικό επίπεδο, τα κύρια περιβαλλοντικά προβλήματα και διεκδικήσεις, αλλά και τις αντίστοιχες θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο, τοπικές επιτροπές, σε συνεργασία με τη Θεματική "Πόλη, Περιβάλλον, Οικολογία" του ΣΥΡΙΖΑ, θα διοργανώσουν δράσεις κάθε είδους: συγκεντρώσεις, εξορμήσεις, ακτιβισμούς, παραστάσεις, επαφές με φορείς και μέσα ενημέρωσης, συζητήσεις κ.λπ.

Στόχος είναι, σε μια εποχή που πολύς λόγος γίνεται για το περιβάλλον και τη "βιώσιμη ανάπτυξη", να θέσουμε ουσιαστικά, στο επίκεντρο της πολιτικής παρέμβασης και της προεκλογικής μας καμπάνιας, τα ριζοσπαστικά οικολογικά αιτήματα.

Να αναδείξουμε τον συγκρουσιακό, πολιτικό χαρακτήρα των περιβαλλοντικών ζητημάτων και να προβάλουμε πλευρές του προγράμματός μας για τη ριζική ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης της κοινωνίας μας, υπό τις αρχές της αειφορίας και της σύμμετρης ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.