καμπάνια ενάντια στην επισφάλεια και στην ανεργία

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ 3ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΑΛΗΣ

Οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου δεν έδωσαν λύση στα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας, της κλιματικής αλλαγής, της ανεργίας, της εκπαίδευσης, της υγείας.
Δεν έδωσαν λύση γιατί το ελληνικό πρόβλημα θα λυθεί με την οργανωμένη δράση μιας συμμαχίας αριστερών δυνάμεων που θα στηρίζεται σε πολίτες οργανωμένους, δραστήριους και αποφασισμένους να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση μιας κοινωνίας ελεύθερων και ίσων πολιτών, ανδρών και γυναικών Ελλήνων και αλλοδαπών.
Αυτός είναι ο δρόμος που δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τη δράση για την ενότητα της αριστεράς, αλλά και την ανάδειξη προβλημάτων, τη στήριξη πρωτοβουλιών και κινημάτων χωρίς να υπολογίζει το λεγόμενο πολιτικό κόστος και χωρίς επικοινωνιακούς συμβιβασμούς.
Ο δρόμος αυτός είναι δύσκολος.
Δύσκολος και για το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, δύσκολος και για την κοινωνία.
Ετσι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε τη γνώμη, τις σκέψεις και την ενέργεια των ανθρώπων, που παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, έχουν το κουράγιο, βρίσκουν τον τρόπο, να συνεισφέρουν για τον κοινό στόχο.
Σας καλούμε λοιπόν τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου σε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση, για την αριστερά, για τον τόπο μας, για τη ζωή και το μέλλον όλων μας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009, ΩΡΑ 20:00 ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ AΣΧΗΜΟΠΑΠΠΟ (ΙΩΝΩΝ 61 ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ)

ΣΥΡΙΖΑ 3ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.