καμπάνια ενάντια στην επισφάλεια και στην ανεργία

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ο ΣΥΡΙΖΑ 3ου Διαμερίσματος για την τραμπούκικη επίθεση σε στέλεχος του ΕΕΚ στα Πετράλωνα

Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ 3ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου, γείτονας μας στα Άνω Πετράλωνα έγινε στόχος τραμπούκικης επίθεσης. Άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υγρό στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει και έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα εκτεταμένες καταστροφές που έθεσαν σε κίνδυνο όλους τους ενοίκους.

Το βράδυ της ίδιας μέρας και ενώ κάτοικοι συζητούσαν το θέμα σε ευρεία συνάθροιση, ο ίδιος γείτονας δέχτηκε απειλητικό τηλέφωνο στο κινητό του. Ο δράστης γνώριζε και για τη συζήτηση αλλά και τον αριθμό του κινητού του.

Όλα αυτά συνέβησαν 2 βδομάδες μετά, τη διαμαρτυρία κατοίκων με αίτημα να μη γίνει η γειτονιά των Α. Πετραλώνων, Γκάζι και Ψυρρή από την ανεξέλεγκτη επέκταση νυχτερινών κέντρων και άλλων καταστημάτων διασκέδασης, καθώς και να πάψει η παράνομη κατάληψη των πεζοδρομίων από τραπεζοκαθίσματα.

Ο γείτονας μας που έγινε στόχος, είναι γνωστός από τη δράση του για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων και του ανοιχτού Φιλοπάππου, κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και για την ανάδειξη της υπόθεσης της δολοφονικής επίθεσης κατά της γειτόνισσας μας Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ 3ου Διαμερίσματος Δ. Αθηναίων καταγγέλει την επίθεση των έμμισθων συνεργατών των συμφερόντων της νύκτας και δηλώνει ότι η αστυνομία έχει ευθύνη να εξιχνιάσει το έγκλημα. Κάθε δημοκρατικός πολίτης πρέπει να ευαισθητοποιηθεί και να συνδράμει με τη δράση του ώστε να μη μετατραπεί η γειτονιά μας σε πεδίο δράσης των τραμπούκων της νύκτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.