καμπάνια ενάντια στην επισφάλεια και στην ανεργία

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Kακλαμάνης: "Μετανάστες και πορείες ρυπαίνουν την Αθήνα"!!!

Απίστευτα προκλητικός για άλλη μία φορά ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος της Αθήνας Ν. Κακλαμάνης. Αυτή τη φορά έκρυψε την ανικανότητα του για καθαρή Αθήνα πίσω από τους μετανάστες, τους άστεγους και τις πορείες!!!
Δήλωσε το απίστευτο: «Το μεγάλο πρόβλημα της καθαριότητας στην Αθήνα οφείλεται στην υπαίθρια διαβίωση μεγάλου αριθμού μεταναστών, στις παράνομες αγορές μικροπωλητών, στις καθημερινές πορείες στο κέντρο της πόλης και στην ανεξέλεγκτη αφισοκόλληση των κομμάτων». Δηλαδή και πάλι όπως και για όλα τα δεινά φταίνε οι μετανάστες ή αυτοί που αντιστέκονται.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι περιοχές της Αθήνας στις οποίες δεν γίνονται πορείες και δεν ζουν πολλοί μετανάστες είναι καθαρές... Και η λύση ποια είναι; Αντί απάντησης ας πούμε απλώς ότι δεν είναι τυχαίο ότι η ακροδεξιά του Καρατζαφέρη έσπευσε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα Κακλαμάνη για το Δήμο.

Διαβάστε από την Ελευθεροτυπία: Απίστευτος ισχυρισμός του δημάρχου της πρωτεύουσας. «Μετανάστες και πορείες ρυπαίνουν την Αθήνα»" και από το TVXS "«Tους μετανάστες κατηγορεί για τη βρωμιά της Aθήνας ο Kακλαμάνης»