καμπάνια ενάντια στην επισφάλεια και στην ανεργία

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Πόσα κότερα έχει ο Βγενόπουλος;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα μάθαμε κατά μια διαβολική σύμπτωση το απόγευμα της μεγάλης απεργίας 5 ΜΑΗ. Έχει τόσα κότερα, όσοι ήταν και οι νεκροί υπάλληλοι της Marfin. Και μας το έδειξε με τον αναίσχυντο και αλαζονικό τρόπο (φωτό) που ξέρει να μιλάει η εξουσία. Η Πραγματική εξουσία του πλούτου και όχι οι κλητήρες της που βρίσκονται στη Βουλή και τα υπουργεία.


Διαβάστε το εξαιρετικό άρθρο από το blog του Πιτσιρίκου και δείτε το video:


Ο Ανδρέας Βγενόπουλος επισκέπτεται το υποκατάστημα της Marfin Egnatia με τους τρεις νεκρούς. Προφανώς, έχει στο μυαλό του να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να καταγγείλει το σάπιο πολιτικό σύστημα. Η υποδοχή που του γίνεται του χαλάει τα σχέδια. Οι συγκεντρωμένοι τον αποκαλούν «αλήτη», «κλέφτη», «λαμόγιο», «δολοφόνο», «καριόλη», φωνάζουν «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» και ξαφνικά κάποιος φωνάζει:

«Κάντε κότερα, ρε πούστη, κότερα». Τότε, ο Ανδρέας Βγενόπουλος χαμογελάει και του δείχνει τρία δάχτυλα (φωτό). Δηλαδή, έχει τρία κότερα. Από σατανική σύμπτωση, οι νεκροί υπάλληλοι είναι τρεις – όσα και τα κότερα. Όχι, μια γυναίκα ήταν έγκυος – ε, όλο και κάνα φουσκωτό θα έχει ο κ. Βγενόπουλος πάνω στα κότερά του, για να είναι ακριβής αριθμητικά ο συμβολισμός.

H συνέχεια του άρθρου εδώ....

Διαβάστε ακόμα σχετικά για το θέμα: